Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 12° 1
Sutra: 12° 12° 1
21. ožujka 2019.
Predsjednik SNV-a govorio za RTS

Pupovac: Ekstremni nacionalizam nije donio dobre rezultate

Snimio Nenad REBERŠAK / Nl arhiva
Snimio Nenad REBERŠAK / Nl arhiva
Autor:
Objavljeno: 19. lipanj 2016. u 12:32 2016-06-19T12:32:36+02:00

»Izgubljeno je i povjerenje u državne institucije. Nadamo se da će birači biti zreliji nakon ovog iskustva i uvidjeti da im ekstremni nacionalizam ne može donijeti rezultate, te da će biti usmjereni na racionalan politički izbor«, rekao je Pupovac za Radio-televiziju Srbije (RTS)

BEOGRAD Hrvatska je zbog pada vlade i novih izbora izgubila mnogo vremena i novca, a pokazalo se da esktremni nacionalizam nije donio dobre rezultate, ocijenio je za beogradske medije predsjednik Srpskog nacionalnog vijeća (SNV) Milorad Pupovac.

»Izgubljeno je i povjerenje u državne institucije. Nadamo se da će birači biti zreliji nakon ovog iskustva i uvidjeti da im ekstremni nacionalizam ne može donijeti rezultate, te da će biti usmjereni na racionalan politički izbor«, rekao je Pupovac za Radio-televiziju Srbije (RTS).

Predsjednik SNV-a uvjeren je da će na predstojećim izborima birači u Hrvatskoj »kazniti HDZ jer je iznevjerio obećanja«, dok će uspjeh SDP-a ovisti o kampanji i porukama.

Ako rezultati novih izbora u Hrvatskoj ostanu kao što pokazuju ankete, Pupovac vjeruje da će ishod izbora biti povoljan za Most.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka