Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 8° 4
Sutra: 8° 8° 4
19. siječnja 2020.
Vlada ju razriješila

Proslavljena skijašica odlazi iz politike: Janica odlučila ostati uz sina Oskara

 Uživa u majčinstvu - Janica Kostelić / Foto  PATRIK MAČEK/PIXSELL
Uživa u majčinstvu - Janica Kostelić / Foto PATRIK MAČEK/PIXSELL
Autor: ,
Objavljeno: 23. studeni 2019. u 8:08 2019-11-23T08:08:00+01:00

Proslavljena skijašica odlučila se povući u privatni život

ZAGREB Na zatvorenome dijelu sjednice, Vlada je razriješila državnu tajnicu Središnjeg državnog ureda za šport, Janicu Kostelić. Kostelić je bila prva tajnica tog ureda, a na dužnosti je bila tri godine.

Prije toga imenovana je pomoćnicom ministra za sport u Vladi Tihomira Oreškovića i to u travnju 2016. godine, u trenutku kad se Vlada već počela raspadati.

Proslavljena hrvatska skijašica na osobni se zahtjev odlučila povući s visoke dužnosti. Naime, prvoga dana 2019. godine Janica je u Petrovoj bolnici u Zagrebu postala majka malog Oskara.

Uživa u majčinstvu i odlučila je ostati uz sina, koji će za malo više od mjesec dana proslaviti prvi rođendan. Obaveze državne tajnice, ali i silni problemi hrvatskog sporta, zahtijevali bi velik angažman.

Ne treba zaboraviti ni uvrede koje je pretrpjela na trajektu za Supetar prije malo više od dvije gdine. Stoga je Janica odlučila zatražiti razrješnicu i ostati uz malog Oskara.

Vlada je, također na osobni zahtjev, razriješila dosadašnjeg direktora Agencije za pravni promet i posredovanje nekretninama Slavka Čukelja. Vršiteljem dužnosti direktora Agencije za pravni promet i posredovanje nekretninama imenovan je Krešimir Žunić.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.