Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
19. rujna 2019.
Stanje prometa

Prometna nesreća na riječkoj zaobilaznici: Nakon čvora Škurinje vozi se usporeno

snimio Petar Fabijan
snimio Petar Fabijan
Autor:
Objavljeno: 1. srpanj 2017. u 10:20 2017-07-01T10:20:00+02:00

Tijekom dana, zbog pojačanog priljeva vozila, osobito na prilazima naplatnih postaja Lučko i Zagreb Istok (Ivanja Reka), Krčkom mostu, na cestama u Istri i priobalju, mogući su povremeni zastoji i vožnja u koloni.

ZAGREB – Promet je pojačan na graničnim prijelazima, trajektnim lukama i pristaništima, te na autocestama u smjeru mora, izvijestio je u subotu Hrvatski autoklub.
 Pojačan je promet na autocesti A1 između naplate Lučko i čvora Bosiljevo 2 u smjeru mora, A2 Zagreb-Macelj prema Zagrebu, A3 Bregana-Lipovac, od graničnog prijelaza Bregana prema Lučkom i u smjeru Lipovca, A4 Goričan-Zagreb prema Zagrebu, A6 Rijeka-Zagreb u smjeru mora.

Tijekom dana, zbog pojačanog priljeva vozila, osobito na prilazima naplatnih postaja Lučko i Zagreb Istok (Ivanja Reka), Krčkom mostu, na cestama u Istri i priobalju, mogući su povremeni zastoji i vožnja u koloni.

Zbog prometne nesreće na riječkoj obilaznici (A7) u smjeru Zagreba, nakon čvora Škurinje, vozi se uz ograničenje brzine i usporeno.

Zbog slijetanja teretnog vozila na zagrebačkoj obilaznici (A3) na čvoru Jankomir u smjeru istoka vozačima se savjetuje da voze opreznije.

Kolnici su mokri ili vlažni i skliski u Istri, Hrvatskom primorju, Gorskom kotaru, Lici, sjevernoj Dalmaciji, Slavoniji, središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj.

Zabrane prometa za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona na pojedinim cestama u priobalju i Istri su: u subotu, 1. srpnja, od 4 do 14 sati i u nedjelju, 2. srpnja, od 12 do 23 sata.

Zabrane nema na autocestama kao i na državnoj cesti DC1, dijelom Lička magistrala.

Pojačan je promet osobnih vozila na graničnim prijelazima: na ulazu – Macelj, Bregana, Metković, Nova Sela,Zaton Doli. Na izlazu - Bajakovo, Slavonski Brod, Gornji Brgat. Na Rupi u oba smjera.

Promet teretnih vozila pojačan je na graničnom prijelazu Bajakovo na izlasku.

S obzirom na povremene, ciljane, granične kontrole i pojačan promet moguća su čekanja na pojedinim graničnim prijelazima sa Slovenijom, BiH i Mađarskom.

Katamaran na liniji Mali Lošinj-Cres-Rijeka isplovit će danas, u 8,30 sati iz luke Cres za luku Rijeka.

Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.