Voli pjesmu

Predsjednica ovaj put zapjevala s vojnicima u Afganistanu. Pogledajte video koji je stavila na Instagram

P. N.

Screenshot Instagram

Screenshot Instagram



Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović ponovno je hit na društvenim mrežama. Nakon Svjetskog prvenstva u nogometu gdje je slavila i pjevala s reprezentativcima u svlačionici, zapjevala je i u Afganistanu, gdje boravi u svojem trećem posjetu u predsjedničkom mandatu.


Tamo se susrela sa zapovjednikom NATO-ove mirovne misije “Odlučna potpora” Johnom W. Nicholsonom, a posjetila je i stotinjak hrvatskih vojnika koji u njoj sudjeluju.


Tijekom susreta s hrvatskim vojnicima, predsjednica je ponovno zapjevala, ovaj put pjesmu “Pod brajde”. Snimku je objavila na svojem Instagram profilu, gdje je tijekom noći pregledana već 47 tisuća puta.




Kako je zvučalo pogledajte u videu.



Prisjetite se kako je izgledao jedan od silazaka predsjednice u svlačionicu reprezentativaca na SP-u u Rusiji.



Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović rekla je u nedjelju za posjeta Afganistanu da se proces pregovora i pomirbe s talibanima mora pokrenuti, ali i da postoje »crvene linije« ispod kojih se ne može te da Hrvatska za taj proces može poslužiti kao primjer.


»Proces pomirbe mora ići, to je tako, inače rat neće nikada završiti. Ne vjerujem da je moguće vojno poraziti ikoju stranu jer uvijek će postojati pobunjenička komponenta, bez obzira bili to talibani ili netko drugi«, rekla je hrvatska predsjednica u izjavi novinarima nakon susreta sa svojim afganistanskim kolegom Ašrafom Ganijem.