Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: °
Sutra: ° °
23. veljače 2019.
Akcija udruge Zeleni dan

Pomozite u stvaranju zagrebačke Eko knjižnice igračaka

Donirati možete i kupnjom na www.dobribuvljak.com
Donirati možete i kupnjom na www.dobribuvljak.com
Autor:
Objavljeno: 7. siječanj 2015. u 22:37 2015-01-07T22:37:00+01:00

Knjižnica igračaka bit će otvorena u radnim prostorijama udruge Zeleni dan, na adresi Ilica 181, Zagreb, tijekom svibnja 2014. godine

Udruga Zeleni dan, pokrenula je inicijativu otvaranja druge Eko knjižnice igračaka u Hrvatskoj.

Imate jedinstvenu priliku sudjelovati u stvaranju jedne lijepe i humane priče.

Otvaranjem Knjižnice igračaka značajno doprinosimo uštedi, buđenju svjesti djece o važnosti razmjene igračaka, očuvanja okoliša i gospodarenja otpadom te stvaranju dodatnih sadržaja za djecu grada Zagreba.

Za vrijeme trajanja projekta djeca/roditelji će besplatno moći iznajmiti igračke, a Knjižnicu će opremiti s raznim pretežno ekološkim igračkama, slikovnicama, edukativnim igrama, biciklima, rolama, a nadopunjavat će se prema željama djece. Osim toga roditelje i djecu poticat će se da igračke kojima se djeca više ne igraju doniraju knjižnici igračaka umjesto ih bacaju.

Kako bi ovaj projekt što brže i bezbolnije bio realiziran, pomozite udruzi Zeleni dan, razveselite dječja lica te donirajte sredstva (u novcu/proizvodima/igračkama) za otvaranje druge Eko knjižnice igračaka.

Knjižnica igračaka bit će otvorena u radnim prostorijama udruge Zeleni dan, na adresi Ilica 181, Zagreb, tijekom svibnja 2014. godine.

IBAN za uplate donacija: HR5924020061100665920, a adresa za slanje igračaka: Zeleni dan, Mandaličina 14, 10000 Zagreb. Također možete pomoći putem stranice www.dobribuvljak.com.

Prvu knjižnicu igračaka u RH je otvorila je partnerska Ekološka udruga “Krka Knin”, te je pozitivnim primjerom i uspjehom samog projekta potaknula Zeleni dan da isto napravi i u Zagrebu.

Zeleni dan je nevladina, nepolitička i neprofitna organizacija osnovana radi promicanja ekoloških i društvenih vrijednosti, informiranja i edukacije članova i šire javnosti o zaštiti okoliša i korištenju obnovljivih izvora energije.

Cilj djelovanja Udruge je promicanje svijesti o važnosti očuvanja okoliša i korištenja obnovljivih izvora energije, te poboljšanje kvalitete života za boljitak sadašnjih i budućih generacija.

Svojim se idejama i djelovanjem pridružujemo hrvatskom ekološkom pokretu, europskim i svjetskim ekološkim pokretima, a s ciljem zaštite i unapređenja globalnog sustava Zemljine biosfere koju čine voda, zrak, tlo, sva živa bića, svi prirodni resursi i sva svjetska kulturna baština.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka


Promo
UKLJUČITE SE I VI ZA BOLJE OBRAZOVANJE!
Započela je modernizacija strukovnog obrazovanja na dobrobit učenika i gospodarstva Republike Hrvatske!

UKLJUČITE SE I VI ZA BOLJE OBRAZOVANJE!