Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 8° 1
Sutra: 8° 8° 1
25. veljače 2020.
Još uvijek ministar Lovro Kuščević

'Otkrio' tko ga napada: Soroševci, Jugoslaveni, lijevi aktivisti, feministica... Otvaraju kljunove, računaju da sam na samrti

snimio Davor Kovačević
snimio Davor Kovačević
Autor:
Objavljeno: 7. srpanj 2019. u 16:53 2019-07-07T16:53:28+02:00

"Tko je ta "Nerežiška" - Đurđa Knežević? Politička aktivistica, feministica, osoba koja želi izbaciti vjeronauk iz škola i naravno životna partnerica Srđana Dvornika."

Ministar uprave Lovro Kuščević "zapjevao je staru pjesmu". Na svom Facebook profilu optužio je "soroševce" i lijeve "aktiviste" za nevolje u kojima se našao zbog bogaćenja prenamjenama zemljišta, uzgajanjem kokoški u štali koja postaje stambena vila, sudskih presuda kojima mu je dodijeljeno zemljište, a koje je donosila sutkinja kasnije optužena upravo za dodjeljivanje zemljišta umrlih i raseljenih otočana...       

Povod je današnje izdanje Jutarnjeg lista, gdje se piše o Kuščeviću, opet u kontekstu sumnjivih poslova s otkupom i prenamjenom zemljišta. 

U današnjem izdanju Jutarnjeg lista, piše Kuščević, "napokon je krenulo razotkrivanje" onih kojima ministar smeta.
- Računaju da sam na samrti pa kao lešinari otvaraju svoje kljunove. Danas je svoj "kljun" otvorio prvi od njih. To je Srđan Dvornik. Ne znam kako ga lakše opisati nego kao lijevog aktivista. Dok je Domovina još bila u ratu i dok su se spremale najveće vojne operacije za oslobođenje okupiranih teritorija, Bljesak i Oluja, Dvornik je 1994. počeo raditi kao izvršni direktor u Soroševom Institutu otvoreno društvo, koji će financirati oporbene stranke i udar na HDZ. Tamo je radio do smrti prvog hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana. Svojevremeno je osnivao Udruženje za Jugoslovensku inicijativu, a radio je u raznim domaćim i stranim ljevičarskim fundacijama, piše Kuščević pa svoje pratitelje poziva da potraže i pročitaju Dvornikov životopis.

Osim Dvornika, Kuščević poimence spominje i Đurđu Knežević, koja je davala izjave o njegovom slučaju. Svoju "istragu", ministar Kuščević zaključio je ovim riječima: 

"Tko je ta "Nerežiška" - Đurđa Knežević? Politička aktivistica, feministica, osoba koja želi izbaciti vjeronauk iz škola i naravno životna partnerica Srđana Dvornika. Sjetite se što sam rekao, napadaju me lijevi aktivisti! Dok me ovakvi napadaju znam da sam na pravom putu!!!!! I naravno da nisam ja cilj već sredstvo, oni nisu organizatori već oruđe, a cilj je ono što nisu uspjeli 1990.-tih sve uz pomoć Soroševog novca. Ovo su sve neoborive činjenice, zaključuje Kuščević."

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
 Napredna tehnologija za sigurno i trajno rastjerivanje neželjenih životinja iz doma
Miran i uredan dom bez gamadi više nije nemoguća misija!

Napredna tehnologija za sigurno i trajno rastjerivanje neželjenih životinja iz doma