Ručak u "opuštenoj atmosferi"

Opet pozvan na ostavku: Glogoški, Klemm i Brkić ručali s Matićem

Hina

Ponovio je kako se prosvjed branitelja nastavlja do ispunjenja zahtjeva – ostavka ministra Matića i njegovih suradnika te razgovor u Saboru i usvajanje ustavnog zakona o pravim hrvatskih branitelja i članova njihovih obitelji



ZAGREB – Predsjednik Udruge 100 postotnih ratnih vojnih invalida Đuro Glogoški potvrdio je u ponedjeljak navečer da se u društvu Josipa Klemma, predsjednika Udruge specijalne policije, u jednom zagrebačkom restoranu na ručku sastao s ministrom branitelja Predragom Matićem i HDZ-ovim glavnim tajnikom Milijanom Brkićem, te da je ministra Matića ponovno pozvao da podnese ostavku.


Glogoški, uz Klemma jedan od vođa braniteljskog prosvjeda u Savskoj ulici, rekao je kako je taj sastanak na javnom mjestu prošao u opuštenoj i mirnoj atmosferi, bez ikakvih napetosti ili teških riječi.


Potvrdio je da je razgovarao ministrom Matićem i pozvao ga da podnese ostavku, ali da je to Matić odbio.




»Nismo imali nikakvih sukoba, bila je opuštena i normalna atmosfera i nije bilo nikakvog tajnog sastanka«, rekao je Glogoški.


Ponovio je kako se prosvjed branitelja nastavlja do ispunjenja zahtjeva – ostavka ministra Matića i njegovih suradnika te razgovor u Saboru i usvajanje ustavnog zakona o pravim hrvatskih branitelja i članova njihovih obitelji.