Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
23. siječnja 2020.
Tražit će skrbništvo

Oglasila se baka zlostavljanog dječačića: 'Moja kći ga je zanemarivala. Neka sada odgovara za to'

Oglasila se baka zlostavljanog dječačića: 'Moja kći ga je zanemarivala. Neka sada odgovara za to'
Oglasila se baka zlostavljanog dječačića: 'Moja kći ga je zanemarivala. Neka sada odgovara za to'
Autor:
Objavljeno: 10. srpanj 2019. u 7:04 2019-07-10T07:04:23+02:00

Nije mu kuhala, higijena nije bila dobra. Sve ono što sam rekla socijalnoj službi, stojim iza svoje izjave, i tako i na TV-u. Dijete nije hranjeno na adekvatan način, higijena nije vođena, rekla je za RTL

Baka dvoipologodišnjeg dječačića koji je s prijelomom ruke i hematomima u subotu doveden u bolnicu u Klaićevoj, najavila je sinoć kako će tražiti puno skrbništvo nad djetetom.

Za RTL je dodala kako njena kćer nije loša osoba, ali mora odgovarati za zanemarivanje djeteta.

- Ja sam svog unuka danas vidjela, ono što oni tvrde da ima višestruke rane od čikova, nema ih, hematome nema, na glavici, na čelu s desne strane, ima jedan mali ožiljak, to nije ožiljak od čika, nego je izgreban. Imam sliku na kojoj postoji isti takav ožiljak, znači gdje se vidi isti takav ožiljak, rekla je.

Ona radi u Njemačkoj, a dijete je posljednji put putem snimke na mobitelu vidjela prije desetak dana. 

- Kćerka mi ju je 1. 7. poslala, pitala sam je kako je unuk, ona mi je odgovorila: super, majko, i poslala mi je sliku. Ja sam je poslije toga nazvala i rekla sam joj da nešto s njim nije u redu, da to nije on. Izgledao je ispijeno, blijedo, mršavo, pothranjeno, bez sjaja u očima. Znači to više nije bilo dijete koje sam ja ostavila kada sam odlazila, rekla je.

Za svoju kćer navodi da je još nezrela za majčinstvo. Priznaje da ga je zanemarivala.

- Nije mu kuhala, higijena nije bila dobra. Sve ono što sam rekla socijalnoj službi, stojim iza svoje izjave, i tako i na TV-u. Dijete nije hranjeno na adekvatan način, higijena nije vođena, rekla je za RTL, tvrdeći da nije znala da živi u šupi, niti u kakvim uvjetima dijete živi.

Tvrdi da je sigurna da njena kćer nije udarila dječačića, no osjeća odgovornost zbog svega.

- Da, čak i krivicu. Možda da joj prije nisam sve davala, da je nisam držala ko princezu, sve njene želje ispunjavala, uvijek stajala iza nje... možda bi bilo drugačije, zaključila je.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.