Novi set pošte

Objavljeni su novi mailovi. Ovi su još malo nezgodniji jer je među primateljima i ured premijera Plenkovića

P. N.

Foto Nenad Reberšak

Foto Nenad Reberšak



Portal Index danas je objavio novi set mailova takozvane “grupe Borg” iz kojih se dade zaključiti da je s dobrim dijelom prepiske oko pripreme Lexa Agrokor bio upoznat i premijer Andrej Plenković.


Naime, Branimir Bricelj iz investicijsko-bankarske tvrtke Altera poslao je samo par sati prije usvajanja zakona na Vladi, u ime “grupe Borg” mail s naslovom “Zakon o izvanrednoj upravi” te tekstom: “U prilogu je jutrošnja verzija (almost final).”


Uz uobičajene primatelje Antu Ramljaka i Tomislava Matića iz Texo Managementa, Tonćija Korunića iz InterCapitala, Borisa Šavorića i Branimira Žarkovića iz odvjetničkog ureda Šavorić i Partneri te Zorana Besaka iz Zadruge za etično financiranje ovog su puta, objavio je Index, bile dodane još dvije adrese. Službene adrese Dubravke Vlašić Pleše, savjetnice predsjednika vlade Andreja Plenkovića, te Sanje Mišević, državne tajnice u Ministarstvu pravosuđa.




S Plenkovićevom savjetnicom i državnom tajnicom članovi Borg grupe komunicirali su i danima prije, šaljući joj posljednje verzije Lexa.


Originalni tekst pročitajte OVDJE.