Nema mira u SDP-u

Obersnel znakovito spustio Bernardiću na Twitteru: Bero, pročitaj bajku Carevo novo ruho. Vrlo je poučna

P. N.

foto: screenshot twitter

foto: screenshot twitter

Dakako, gradonačelnik Rijeke predsjednik svoje stranke upozorio je između redaka da je car gol. Ova kratka prepiska najbolje govori o odnosima na relaciji Bernardić - Obersnel, odnosno ukazuje da SDP niti izbliza nije miran i stabilan kako to Bernardić želi dati do znanja nakon sastanaka najviših tijela stranke.



SDP-ov gradonačelnik Rijeke Vojko Obersnel putem Twittera, društvene mreže na kojoj je prilično aktivan, pokazao je, čini se, predsjedniku svoje stranke Davoru Bernardiću što misli o njegovoj samouvjerenosti nakon podrške koju su mu dali Predsjedništvo i Glavni odbor stranke.


– Hvala Glavnom odboru na podršci. SDP Hrvatske je stabilan i nastavljamo raditi, objavio je Bernardić na svom Twitter profilu.


Obersnel mu je odgovorio u dvije rečenice: Bero, još jednom ponavljam, pročitaj Andersonovu bajku Carevo novo ruho. Stvarno je poučno.




Bernardić na ovu poruku nije odgovorio ništa.


Dakako, gradonačelnik Rijeke predsjednika svoje stranke upozorio je između redaka na onu slavnu rečenicu iz Andersenove bajke – car je gol. Ova kratka prepiska najbolje govori o odnosima na relaciji Bernardić – Obersnel, odnosno ukazuje da SDP niti izbliza nije miran i stabilan kako to Bernardić želi dati do znanja nakon sastanaka najviših tijela stranke.