Obrat u priči

‘Nama si ostala najbolja i najdraža’: Odgojiteljica iz Imotskog koja je psovala dijete dobila podršku roditelja

P. N.

Ilustracija Pixabay.com

Ilustracija Pixabay.com



U priči oko slučaja proisteklog nakon objave kratko videouratka iz Dječjeg vrtića Imotski, gdje se vidi kako jedna od odgojiteljica psuje pred djecom, dogodio se novi obrat.


Prvo se sama odgojiteljica pismom obratila roditeljima, moleći ih za oprost i ustvrdivši kako je posramljena i kako se kaje. Tvrdi kako je sve što se može vidjeti na videu bila samo – interna šala. No dobila je upravo njihovu potporu. 


Slobodna Dalmacija objavila je neke od poruka podrške koje je dobila proteklih dana. Kaže kako je dobila nebrojeno poziva i poruka, čak i posjeta. 




– Do neba sam im zahvalna; moja su utjeha i snaga. I izvan moje skupine javljali su se roditelji nekih drugih skupina, ljudi koje poznajem i ne poznajem. Da mi nije njih, da mi nije obitelji, prijatelja i kolegica koji su uz mene, uopće ne znam kako bih disala. Nemam riječi kojima bih zahvalila svima koji žele i pokušavaju pomoći, ali stvar je u tome da načina nema. Ovo je samo moj križ. Žao mi je samo što ga, uz mene, nosi i moja obitelj. Posljednji dani su nam najcrnji i najteži ikad. Nikome na svijetu ne želim da ovo proživi, kaže odgojiteljica za Slobodnu. 


Evo nekih od poruka koje je primila.


– “18 sekundi nekog videa ne mogu pokvariti 2 godine koliko se znamo.”


– “Moje dijete te obožava i to je sve što je meni važno.”


– “Nijednom ti djetetu nisi naškodila, osim sebi nažalost.”


– “Zvala sam te da ti kažem da si nama ostala ista, najbolja i najdraža.”