Jeftino dam da prodam

Na aukciji 192 automobila u vlasništvu države, ministarstvava, agencija…

Hina

I MUP-ova vozila na dradžbi

I MUP-ova vozila na dradžbi

Kupci koji žele sudjelovati u dražbi moraju uplatiti 10 posto vrijednosti početne cijene određenog vozila za koje se natječu. Tijekom dražbe iznosi se podižu prema pojedinačnim mogućnostima, s tim da je najmanji mogući iznos za podizanje 200 kuna



U subotu, 30. lipnja, na javnoj dražbi bit će ponuđena 192 vozila raznih marki i modela u vlasništvu ministarstava, javnih tvrtki i raznih državnih agencija, izvijestila je u utorak organizatorica dražbe –  tvrtka TRCZ automobili.


Osim vozila u vlasništvu ministarstava unutarnjih poslova, poljoprivrede, branitelja, kupci će moći licitirati i za vozila u vlasništvu Hrvatskih šuma, Hrvatske pošte, HAC-a itd.


Vozila se mogu pregledati 28. i 29. lipnja od 10 do 14 sati u Sesvetama, Slatinska 7, u skladištu TRCZ automobila, a dražba će se održati u subotu, 30. lipnja s početkom u 9.00 sati, u prostoru Narodnog sveučilišta Sesvete. 




Kupci koji žele sudjelovati u dražbi moraju uplatiti 10 posto vrijednosti početne cijene određenog vozila za koje se natječu. Tijekom dražbe iznosi se podižu prema pojedinačnim mogućnostima, s tim da je najmanji mogući iznos za podizanje 200 kuna.


Popis i fotografije vozila ponuđenih na dražbi bit će od danas oglašeni na web stranici www.trcz.hr.