Afera konzultantica

Miro Bulj: Glasat ću za opoziv Karamarka, Most će imati svoj stav

P. N.

Foto Goran Mehkek / CROPIX

Foto Goran Mehkek / CROPIX

"Pa Most je prvi i pokrenuo priču oko konzultanta MOL-a, to smo prvi Božo Petrov i ja počeli pričati. Meni je na prvom mjestu zaštita nacionalnih interesa", rekao je Bulj te potvrdio da će u Saboru tražiti Karamarkov opoziv, ako do glasanja dođe



Mostov zastupnik Miro Bulj u razgovoru za Index je rekao da će u Saboru glasati za opoziv Tomislava Karamarka, prenosi televizija N1.


“Pa Most je prvi i pokrenuo priču oko konzultanta MOL-a, to smo prvi Božo Petrov i ja počeli pričati”, rekao je Bulj te potvrdio da će u Saboru tražiti Karamarkov opoziv, ako do glasanja dođe.


“Moj stav je od samog početka jasan. Vlada nije ni Tomislav Karamarko ni Božo Petrov, niti je Miro Bulj Sabor. Ja se nisam vjenčao za tu fotelju, meni je na prvom mjestu zaštita nacionalnih interesa. Svatko tko je povezan s ovim mora odstupiti, bilo da se radi o Karamarku, Oreškoviću, Petrovu ili Bulju”, kazao je.




Naglasio je da bi isto bilo da je riječ o sukobu interesa na drugoj strani. Štoviše, on između SDP-a i HDZ-a i ne vidi veliku razliku: “Oni bi mogli i zamijeniti mjesta u Saboru, pa da ovi budu lijevo, a ovi desno.”


Ne želi, kaže, prejudicirati kako će glasati ostali zastupnici Mosta kad i ako dođe do opoziva Karamarka, ali dodaje da će Most imati svoj stav.


“Ako do glasanja i dođe, može on ranije i odstupiti. Mostu je zaštita nacionalnih interesa na prvom mjestu”, kazao je Bulj za Index.