Lista još tajna

Ministrica Žalac ne zna još hoće li biti na listi HDZ-a za europska izbore: ‘Vidjet ćemo do kraja tjedna’

Hina

Foto Patrik Maček / PIXSELL

Foto Patrik Maček / PIXSELL

Nakon slučaja prometne nesreće kada je bez valjane vozačke dozvole automobilom udarila dijete te afere s luksuznim Mercedesom koji je bio parkiran u dvorištu njenih roditelja, a potom i izjava da joj netko unutar HDZ-a podmeće, mediji su počeli spekulirati da je njezina pozicija na HDZ-ovoj listi za EU izbore upitna



Ministrica regionalnog razvoja i fondova Europske unije Gabrijela Žalac izjavila je u četvrtak da još nema informacija o tome hoće li biti na HDZ-ovoj listi za EU izbore.


»Nemam još informacija o tome hoću li biti na listi HDZ-a za EU izbore. Vidjet ćemo«, kazala je Žalac koja je zajedno s ministrom turizma Garijem Capellijem posjetila sajam »Hrvatski otočni proizvod« na Trgu bana Josipa Jelačića.


Nakon slučaja prometne nesreće kada je bez valjane vozačke dozvole automobilom udarila dijete te afere s luksuznim Mercedesom koji je bio parkiran u dvorištu njenih roditelja, a potom i izjava da joj netko unutar HDZ-a podmeće, mediji su počeli spekulirati da je njezina pozicija na HDZ-ovoj listi za EU izbore upitna.




Žalac je potvrdila da bi HDZ trebao predstaviti listu za EU izbore do kraja tjedna.


Novinarima ispred Banskih dvora nije željela komentirati to što je Državno odvjetništvo objavilo kako potpredsjednik Hrvatskog sabora i zamjenik predsjednika HDZ-a


Milijan Brkić nije probio istragu u aferi ‘elitna prostitucija’ iz 2011. davajući informacije osumnjičenima da su pod policijom prismotrom.