O licemjerju

Milas: Milanović će imati priliku kao zastupnik u oporbi dati glas za ustavni zakon o zaštiti vrijednosti Domovinskog rata

Hina

Snimio Darko JELINEK

Snimio Darko JELINEK



Bivši saborski zastupnik HDZ-a Zvonko Milas, i sam bivši branitelj, poručio je da HDZ želi vratiti povjerenje hrvatskih branitelja u politiku. “Politika mora biti konsenzualna, ne smije unositi nemir, strah i neizvjesnost u njihove živote  jer branitelji su zaslužili da se dobro osjećaju u zemlji za koju su najviše dali”, rekao je.


Govoreći o tajnoj snimci čelnika SDP-a sa susreta s braniteljima Milas je rekao kako o Milanovićevom odnosu prema hrvatskim braniteljima govore godine njegova mandata. “Toliko je licemjerja, od toga da je ignorirao hrvatske branitelje više od godinu dana i na Markovom trgu na njih slao policiju, a danas je postao najveći jurišnk i zaštitnik njihovih prava. To rade ljudi bez integriteta i to bi moglo biti opasno za cijelo društvo”, ustvrdio je Milas.


“Ako mu je doista stalo da zaštiti branitelje i njihove interese imat će priliku kao saborski zastupnik u oporbi dati svoj glas za ustavni zakon o zaštiti vrijednosti Domovinskog rata”, dodao je.