Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 11° 1
Sutra: 11° 11° 1
18. studenoga 2019.
Sabor

Maras napao Bandića zbog podmetnutih požara: 'Očito podržava taj kaos'

Foto Sandra Simunovic / PIXSELL
Foto Sandra Simunovic / PIXSELL
Autor:
Objavljeno: 13. lipanj 2018. u 10:50 2018-06-13T10:50:00+02:00

Policija ne nalazi ljude koji su ga podmetnuli, gradonačelnik obilazi požarište i očito je da naš gradonačelnik prešutno podržava takav kaos i tako radi štetu po zdravlje naših sugrađana«, poručio je Maras

Saborski zastupnik SDP-a Gordan Maras prozvao je u srijedu gradonačelnika Zagreba Milana Bandića za nečinjenje zbog kojega, rekao je, snosi odgovornost za već četvrti požar u četiri godine u CIOS-u i pozvao ga je da ponudi milijun kuna za pronalazak onih koji su podmetnuli požar.

»Ne može se u 'starkama' obići požarište i reći da si napravio sve, jer nisi napravio ništa. Policija ne nalazi ljude koji su ga podmetnuli, gradonačelnik obilazi požarište i očito je da naš gradonačelnik prešutno podržava takav kaos i tako radi štetu po zdravlje naših sugrađana«, poručio je Maras u slobodnoj raspravi na početku saborskog zasjedanja.

Bandića je pozvao da Grad Zagreb ponudi milijun kuna za otkrivanja počinitelja koji su podmetnuli požar u nekoliko navrata. »Novac neke nađe iz privatnih putovanja, pa neka manje putuje u Rim«, rekao je Maras.

Građani, poručio je, ne mogu biti taoci zbog prijateljstva poduzetnika i gradonačelnika.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.