Dan otvorenih intervjua

Maistra traži 2.700 zaposlenika za cjelogodišnji rad u rovinjskim hotelima

Hina

Hotel Lone

Hotel Lone

Dan otvorenih intervjua održat će se 28. veljače od 11 do 18 sati u hotelu Lone u Rovinju, te će svi zainteresirani imati priliku razgovarati s predstavnicima Maistre te priložiti svoj životopis



ZAGREB Turistička kompanija Maistra izvijestila je u srijedu da traži zaposlenike za rad u rovinjskim hotelima napominjući kako će ove godine biti zaposleno ukupno 2.700 djelatnika.


Dan otvorenih intervjua održat će se 28. veljače od 11 do 18 sati u hotelu Lone u Rovinju, te će svi zainteresirani imati priliku razgovarati s predstavnicima Maistre te priložiti svoj životopis.


Iz Maistre u priopćenju navode kako je Dan otvorenih intervjua prilika za sve proaktivne i ambiciozne osobe u potrazi za poslom i razvojem karijere u turizmu. Potencijalni zaposlenici iz prve ruke, kroz razgovor s predstavnicima hotela različitih profila zanimanja dobit će potrebne informacije vezane za uvjete i način rada na određenom radnom mjestu – recepcija, domaćinstvo, kuhinja, restoran, animacija itd.




Kandidati će potom proći selekcijski postupak, a ako zadovolje i postanu dio Maistrinog tima pruža im se mogućnost rada tijekom cijele godine u hotelima Monte Mulini, Lone, Eden i Adriatic.


Najbolji će imati priliku raditi i u novom Grand Park Hotel Rovinj čije se otvorenje očekuje u ovoj godini, navodi se u priopćenju.


Na razini tvrtke, u Maistri će ove godine ukupno biti zaposleno oko 2.700 djelatnika.


U odnosu na prošlu godinu to je 200 dodatnih radnih mjesta što je u skladu sa sve većim obimom posla u predsezoni ali i potrebom za zapošljavanjem novih djelatnika u novom Grand Park Hotel Rovinj, ističu iz Maistre.


Napominju da, iako najveći broj djelatnika dolazi iz Istre, Maistra organizira i plaća smještaj svim zaposlenicima kojima je to potrebno.


Zaposlenici također imaju pravo na dva topla obroka te naknadu za prijevoz na posao, a isplaćuju se dodaci na plaću, odnosno regres za godišnji odmor, božićnica, jubilarna nagrada i solidarna pomoć.