'Lupetaju'

Laburisti o ‘sramotnim’ izjavama Milinovićke i predsjednice: ‘Je li vam konačno sinulo, što je još potrebno?’

Portal Novilist.hr

Foto Laburisti

Foto Laburisti



Hrvatski laburisti – Stranka rada obratili su se javnosti vezano uz najnovija događanja i, kako kažu, sramotne izjave iz redova HDZ-a te same predsjednice.


– Lupeta predsjednica o nogometu, lupeta Ivona Milinović o drveću i organiziranim pravednim prosvjedima, ispričavaju se i objašnjavaju obje, HDZ-ove lokalne organizacije se ograđuju, ministri se brane i distanciraju od vlastite predsjednice, premijer šuti… 


Je li hrvatskim građanima konačno sinulo? Jesu li konačno shvatili kakvu organizaciju podržavaju i desetljećima održavaju na vlasti? Što još HDZ treba učiniti ne bi li se uspavanim, izmanipuliranim biračima, kojima njihova voljena stranka od devedesetih prodaje rog za svijeću, konačno otvorile oči? 




Što je još potrebno da dobri ljudi, koji ne čine ništa i ne činjenjem dozvoljavaju da ova nesuvisla, zbunjena, puna kontradiktornosti, kriminalna organizacija vodi našu jadnu državu u propast, shvate da konačno trebaju ustati i reći: Dosta! 


Trebamo se svi odlučno usprotiviti lažima koje dolaze iz najvišeg državnog vrha, lažima koje širi HDZ, zato jer može. Kakav svijet ostavljamo mladima ako ih učimo da je laž prihvatljiva, da se za najgrublje vrijeđanje dovoljno uz osmijeh ispričati? Jesmo li svi oboljeli od sindroma zlostavljanih žena koje opraštaju svojim zlostavljačima zlostavljanje jer eto, pa nisu tako loši i jer ako ne bude zlostavljača tko će drugi zauzeti njihovo mjesto, netko još gori?


Stvarno je krajnji čas da shvatimo da nismo samo na rubu ponora uništenih ljudskih i moralnih vrijednosti, kaljuži kriminala i korupcije, već smo u ponor upali. Ako smjesta zajedničkim snagama ne upremo da izađemo iz provalije, ovo će biti kraj nečega što je moglo biti lijepa priča, da su ljudi bili pametniji. 


I po tome će nas pamtiti: bila jednom jedna lijepa zemlja Hrvatska, više je nema, uništili su je, pa napustili.