Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 13° 1
Sutra: 13° 13° 1
19. studenoga 2019.
Zrakoplovna kompanija

Krešimir Kučko podnio ostavku na mjesto predsjednika Uprave Croatia Airlinesa

Snimio Nenad REBERŠAK
Snimio Nenad REBERŠAK
Autor:
Objavljeno: 4. listopad 2017. u 17:51 2017-10-04T17:51:31+02:00

Krešimir Kučko, kako se navodi, »prihvatio je novi poslovni izazov i napušta Croatia Airlines nakon punih 25 godina rada u kompaniji«

ZAGREB Krešimir Kučko podnio je ostavku na dužnost predsjednika Uprave Croatia Airlinesa s otkaznim rokom do 4. studenoga ove godine, priopćeno je u srijedu poslijepodne iz Croatia Airlinesa.

Krešimir Kučko je dužnost čelnog čovjeka Croatia Airlinesa počeo obnašati 1. rujna 2012. godine. Nakon isteka četverogodišnjeg mandata u rujnu 2016. godine ugovor mu je produljen još dva puta po šest mjeseci te još jednom u rujnu ove godine odlukom Nadzornog odbora tvrtke, podsjeća se u priopćenju.

»Kao predsjednik Uprave Krešimir Kučko uspješno je proveo proces restrukturiranja tvrtke te je za njegova mandata kompanija preokrenula negativan trend u poslovanju i četiri godine zaredom ostvarila neto dobit. U posljednje dvije godine Croatia Airlines proširio je mrežu odredišta s osam novih linija i dodatno učvrstio poziciju regionalnog lidera«, ističu iz kompanije u priopćenju.

Krešimir Kučko, kako se navodi, »prihvatio je novi poslovni izazov i napušta Croatia Airlines nakon punih 25 godina rada u kompaniji«.

Inače, natječaj za člana Uprave Croatia Airlinesa objavljen je u travnju ove godine, no pred Vladom još uvijek nije bio prijedlog novog čelnog čovjeka Croatia Airlinesa.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PayDo parking aplikacija