Kriza vlasti

Komadina: SDP je spreman za parlamentarne izbore, kad god bili

Damir Cupać

Erik Fabijanić, Tonino Picula, Zlatko Komadina i Vojko Obersnel na riječkom Korzu, Foto: I. TOMIĆ

Erik Fabijanić, Tonino Picula, Zlatko Komadina i Vojko Obersnel na riječkom Korzu, Foto: I. TOMIĆ

Kriza vladajuće koalicije se prelila s vlade na sabor. I to u vrijeme kada nam zbog svega što se događa u okruženju trebala stabilna vlast, izjavio je Picula



RIJEKA Konferenciju za novinare koju su u Rijeci održali Vojko Obersnel, Zlatko Komadina i Tonino Picula novinari su iskoristili kako bi postavili niz pitanja vezanih za sve ono što se događa u vladi i saboru.


Picula je ocijenio da u cijeloj toj kaotičnoj situaciji SDP mora biti inovativan i dosljedan, a sa žaljenjem je dodao da se Hrvatska priključila čitavom nizu zemalja s nestabilnom vlasti.


– Kriza vladajuće koalicije se prelila s vlade na sabor. I to u vrijeme kada nam zbog svega što se događa u okruženju trebala stabilna vlast, izjavio je Picula.




Vojko Obersnel podsjetio je da je ovo drugi put u relativno kratko vrijeme da je došlo do nestabilnosti vlade i da se pokazala politička neodgovornost.


– I prvi i drugi put SDP je omogućio građanima svojim inicijativa da vide s kim imaju posla. Iz svega što gledamo jasno je zašto u Rijeci i Primorsko-goranskoj županiji inzistiramo na stabilnosti bez koje nema razvoja, kazao je Obersnel.


Zlatko Komadina zaključio je da je SDP spreman za izbore, ma kada oni bili, ali nije za političku trgovinu koju je demonstrirao premijer Plenković.