Velike ambicije

Kolakušić: U Europskom parlamentu bit ću samo dok ne postanem predsjednik, a bit ću i premijer

P. N.

Mislav Kolakušić / Foto: D. KOVAČEVIĆ

Mislav Kolakušić / Foto: D. KOVAČEVIĆ

Ovo je niz od tri postupka u kojima moramo pobijediti, ovo su bili kotači, predsjednički izbori će biti karoserija, a onda dolaze motor i mijenjač. Bez toga neće sve ovo imati smisla, ako građani barem 75 posto ne izađu na izbore nema smisla jer su nam potrebne drastične promjene, kaže Kolakušić



Donedavni sudac Mislav Kolakušić obratio se javnosti nakon što je na jučerašnjim izborima osvojio mandat zastupnika u Europskom parlamentu.


Koliko je iznenađenje njegov uspjeh, toliko je iznenađenje i njegova ambicija da za nekoliko mjeseci postane predsjednik države a potom i premijer.


Evo nekih izjava novog eurozastupnika.




“Neću dugo biti u Europskom parlamentu jer ću postati predsjednik države”


“Ako raspišu prijevremene izbore onda ću prvo biti premijer”


“Neće mi se dogoditi sudbina Oraha ili laburista i slično jer ja imam pravo istinsko povjerenje građana koje je izgrađeno kroz sedam godina mog rada. Nikada nisam čuo niti jedan jedini istinski argument protiv mojih tvrdnji”


“Ja sam se borio protiv korupcije, podnosio sam Uskoku kaznene prijave i obavijesti, po niti jednom predmetu se nije ništa dogodilo iako se radi o milijardama kuna. Nije mi preostalo ništa nego da uđem u politiku”


“Nisam se jučer nigdje pojavljivao jer je ovo prvi dio velike prekretnice za moju obitelj. Ova estradizacija, alkohol, hrana… To nije naša priča. Do sada sam ovo sve sam financirao do zadnje lipe”.


“Nemam političke uzore, ideje o lijevom ili desnom su zastarjele”


“Ovo je niz od tri postupka u kojima moramo pobijediti, ovo su bili kotači, predsjednički izbori će biti karoserija, a onda dolaze motor i mijenjač. Bez toga neće sve ovo imati smisla, ako građani barem 75 posto ne izađu na izbore nema smisla jer su nam potrebne drastične promjene”.