Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 3° 4
Sutra: 3° 3° 4
19. siječnja 2019.
Splitski gradonačelnik o dugovima svoje tvrtke

Kerum: Ja sam bio i ostao najveći gazda u Splitu

Željko Kerum / Foto: Jadran Babic / CROPIX
Željko Kerum / Foto: Jadran Babic / CROPIX
Autor:
Objavljeno: 18. travanj 2013. u 19:39 2013-04-18T19:39:22+02:00

Na pitanje u kakvom stanju ostavlja gradsku blagajnu nakon četverogodišnjeg gradonačelničkog mandata, Kerum je kazao kako je »grad bogat i gradska blagajna može funkcionirati«.

SPLIT – Splitski gradonačelnik i predsjednik Hrvatske građanske stranke (HGS) Željko Kerum odgovorio je danas novinarima na upite u vezi sa sudbinom njegove tvrtke kako je on bio i ostao najveći gazda u Splitu.

Nezavisna kandidatkinja za gradonačelnicu Splita Sanja Bilač danas je optužila Keruma kako duguje više od 20 milijuna kuna poreza državi, a grad ostavlja u dugu većem od 350 milijuna kuna te da bi zbog takvih dugova trebao završiti u zatvoru.

Na pitanje novinara kako komentira te izjave Sanje Bilač, Kerum je kazao: »Jel', onda pitajte nju zašto je to rekla, ne bih komentirao damu«.

Slijedilo je novinarsko pitanje koliki su dugovi njegove tvrtke, a Kerum je odgovorio: »Moja je tvrtka bila i ostala, ja sam bio i ostao najveći gazda u gradu«.

A na pitanje u kakvom stanju ostavlja gradsku blagajnu nakon četverogodišnjeg gradonačelničkog mandata, Kerum je kazao kako je »grad bogat i gradska blagajna može funkcionirati«.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka