Tvrdi da je pokraden

KERUM POBJESNIO ‘Dobili su Split na krađu. Sram ih bilo. Nije Kerum papak…’

P. N.

Foto Miranda Cikotić / PIXSELL

Foto Miranda Cikotić / PIXSELL

Inzistiram, i tražim da se listići ponovo prekontroliraju. U tih 11 posto listića 90 posto je mojih, a oni su ih iskrižali. To je krađa nad krađama, ponavljao je Kerum



Željko Kerum bio je večeras nakon objave rezultata nevjerojatno bijesan. Tvrdi da je među 11 posto nevažećih listića većina bila onih na kojima je zaokruženo njegovo ime, no naknadno su prekriženi.


Stoga će tražiti ponovno prebrojavanje.


– Ja sam upozoravan zadnjih dana da će biti krađe. Angažirali smo 300 promatrača. U 19.00 sati sam rekao, jer sam sumnjao i znao što će napraviti, da ćemo tražiti ponovno prebrojavanje i kontrolu. Ja vam garantiram da je 90 posto nevažećih listića za mene. Oni su ih prekrižili sa svojim napisima. Eto im takva pobjeda. To nije pobjeda nego je sramota. Inzistirao sam na novom prebrojavanju i to ćemo tražit’. Ovo nije njihova pobjeda, ovo je sramota. Da li ćemo imati pravne osnove tražiti ovo, mi ćemo pokušati. Ovo nije dobijeno, nego je oteto. Sram ih bilo, vikao je Kerum i dodao da je moralni pobjednik izbora.




– Oni nemaju morala. Ja sam moralni pobjednik. Mi ćemo se nastavit družit’ i veselit jer smo mi moralni pobjednici. Nije Kerum papak pa će se maknut’. Ja podnosim poraz ali ovo nije poraz. Ne želim s njima surađivati na nikakav način. Sram ih bilo, od premijera Plenkovića…  Loši su ljudi i to narod ne voli. Sila boga ne moli, a Bog silu ne voli, a oni su sila. Hvala vam dragi mediji, bili ste korektni i uredni, ali mašinerija je mašinerija, a oni neka se s ovim bore. Inzistiram, i tražim da se listići ponovo prekontroliraju. U tih 11 posto listića 90 posto je mojih, a oni su ih iskrižali. To je krađa nad krađama, ponavljao je Kerum i dodao da ovako nešto nije još viđeno u politici.


– Pet tisuća nevažećih glasova? To je strašno, zaključio je.