Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
13. prosinca 2019.
Nova stranka

Ivan Kirin iz HSP-a dr. Ante Starčević prelazi u - HDZ

Ivan Kirin iz HSP-a dr. Ante Starčević prelazi u - HDZ
Ivan Kirin iz HSP-a dr. Ante Starčević prelazi u - HDZ
Autor:
Objavljeno: 6. kolovoz 2016. u 15:51 2016-08-06T15:51:00+02:00

Do novog političkog transfera dolazi nedugo nakon što je HDZ odlučio kako na ove izbore neće ići u koaliciju s "pravašima" Pere Ćorića, a ovaj mu potom objavio "rat" i raskidanje svih odnosa

Donedavni saborski zastupnik HSP-a dr. Ante Starčević, riječki kirurg Ivan Kirin prelazi u HDZ.

Do novog političkog transfera dolazi nedugo nakon što je HDZ odlučio kako na ove izbore neće ići u koaliciju s "pravašima" Pere Ćorića, a ovaj mu potom objavio "rat" i raskidanje svih odnosa.

Kirin će, javlja Slobodna Dalmacija, iskaznicu svoje nove stranke dobiti idući tjedan u Rijeci.

- Hrvatska mora krenuti drugim smjerom u strateške promjene, a svi koji tako mislimo, dobro je da se nađemo na istom mjestu i imamo ista stajališta. U zadnjem sazivu Sabora, rasprave su se neprimjereno vrodile samo na ideološkom planu, s obje strane, i to nije dalo rezultate, prenosi Slobodna Kirinove razloge promjene stranke.

Plenković se u Dubrovniku danas pohvalio uzlaznim trendom potpore HDZ-u. Osudio je i provokacijama nazvao jučerašnje incidente u Kninu, no policijsku prijavu protiv Marka Perkovića Thompsona zbog stihova „Za dom spremni“, nije htio komentirati.

- Ako je netko spreman zlorabiti taj dan, to sigurno nije Hrvatska demokratska zajednica – rekao je Plenković u Dubrovniku.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
Dobrovoljni mirovinski fondovi uz prinose donose i porezne olakšice te državna poticajna sredstva