Predizborna obećanja neispunjena

Pulski SDP proziva gradonačelnika Miletića zbog nerealiziranih projekata

Hina

Ferić je podsjetio kako iz navedenoga programa nisu riješeni problemi parkiranja u gradu izgradnjom novih parkirališta i parking kuća u širem centru grada, nije uređeno kupalište Stoja i Valkane



PULA – Predsjednik pulske gradske organizacije SDP Danijel Ferić danas je na tiskovnoj konferenciji prozvao pulskoga gradonačelnika Borisa Miletića (IDS) za vjerodostojnost jer nije realizirao obećane projekte iz predizbornoga programa “Pula, ti i ja 2009-2013”, priopćio je danas pulski ogranak SDP-a.


Ferić je podsjetio kako iz navedenoga programa nisu riješeni problemi parkiranja u gradu izgradnjom novih parkirališta i parking kuća u širem centru grada, nije uređeno kupalište Stoja i Valkane kako bi im se vratio njihov nekadašnji sjaj te da nije izgrađena i moderno opremljene nova Opća bolnica Pula.


Naveo je i kako nisu ispunjena obećanja o izgradnji gradskoga bazena te da nije uređen Trg kralja Tomislava na Verudi kao i niz durgih projekata.




Ferić se, kako navodi SDP, osvrnuo i na Miletićev pokušaj da ga diskreditira te pogrešno informira i zavarava Puljane, nakon što je predložio da Grad Pula sufinancira barem 50 posto troškova roditeljima za kupnju udžbenika.


Uputio je čestitku h rvatskim braniteljima i članovima njihovih obitelji te građanima povodom 5. kolovoza – Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja, stoji u priopćenju.