Oprez

Hrvate “vraća u mladost i najluđe godine”, ali pošiljku seks tableta povlače s tržišta. Evo zašto

Bojana Mrvoš Pavić

Ilustracija / Foto arhiva

Ilustracija / Foto arhiva

Svi koji imaju proizvod s navedenim podacima, pozivaju se da ga vrate, uz povrat novca



ZAGREB Ministarstvo poljoprivrede obavještava potrošače o opozivu proizvoda The Gold Pill, blister pakiranje s četiri kapsule, LOT broja 0417, oznake barkoda 3830057980027, najbolje upotrijebiti do 30.04.2019., proizvedeno za Finebourne Trading Ltd., Chesterfield, UK, podrijetlom iz Kine, zbog prisutnosti sildenafila u proizvodu, koji nije dopušten u proizvodima odobrenima kao dodaci prehrani.


Primatelj navedenog proizvoda je DS Enterprises, Heyes, UK, distributer je Spletna Fuzija d.o.o., Ljubljana, Slovenija, a na tržište RH proizvod stavlja tvrtka MRM – SALUS d.o.o. iz Zagreba. MRM-Salus d.o.o. kupce koji su početkom ove godine kupili pakiranje The Gold Pill kapsula s navedenim podacima poziva da im proizvod, ako ga imaju još kod sebe, vrate zbog povlačenja sa tržišta, jer je u proizvodu nađen nedozvoljeni sastojak. Kupcima će biti vraćen novac, napominju.


Kako stoji na stranici www.thegoldpill.hr, zbog ograničenja vezanih uz provođenje europskih uredbi proizvod su nazvali “seks tabletica” čiji korisnici, navodi se između ostalog, ističu kako ih je ona “vratila u mladost i najluđe godine“.