ORAH se proširio na Karlovac

Holy: Podrška većini ovisi o strukturi proračuna

Hina

No, ponovila je da ORaH na parlamentarne izbore izlazi samostalno, te da nije moguća suradnja s onim strankama koje nisu vjerodostojne svojem programu.SDP i Kukuriku koalicija nisu vjerodostojni, jer u velikom djelu ne poštuju svoj program, rekla je Holy



KARLOVAC – Predsjednica ORaH-a Mirela Holy izjavila je večeras u Karlovcu da o strukturi proračuna ovisi hoće li ga podržati i tako dati potporu vladajućoj većini u Hrvatskom saboru.


Prošli sam proračun podržala zato što je u proračunu bila predviđena realizacija nekih važnih projekata, poput reforme javne uprave, ali na žalost svjedoci smo da se od toga nije baš puno ostvarilo. Moja odluka o ovom proračunu ovisit će o samoj strukturi proračuna, rekla je Holy u Karlovcu gdje je večeras bila na otvaranju prostorija gradskog ogranka ORaH-a.


Na pitanje znači li to da Vlada Zorana Milanovića može računati na njezinu potporu, pa i na neku prijeizbornu ili postizbornu koaliciju, Holy je rekla da sve ostaje isto kao i kada je odlazila iz Vlade.




Rekla sam da ću podržati sve prijedloge koji će biti u skladu s Planom 21, jer smatram da je to moja obveza prema građanima koji su dali potporu toj politici, a tako namjeravam i ubuduće odlučivati, rekla je Holy.


No, ponovila je da ORaH na parlamentarne izbore izlazi samostalno, te da nije moguća suradnja s onim strankama koje nisu vjerodostojne svojem programu.SDP i Kukuriku koalicija nisu vjerodostojni, jer u velikom djelu ne poštuju svoj program, rekla je Holy.

Na otvaranju službenih prostorija karlovačkog Gradskog ogranka ORaH-a, a uz Holy su bile potpredsjednica Božana Zadro, članica Predsjedništva Marina Biti, povjerenica za Zapadnu regiju Željka Barbarić i drugi.


Nakon presjecanja vrpce od ekološke konoplje, Holy je rekla da su pred strankom unutarstranački izbori koji će se održati 26. listopada, te kako smatra da će novootvoreni prostor pridonijeti tome da se izbori u Karlovcu odrade kvalitetno.


Svima koji su prošli testiranje i dobili pozitivno mišljenje kadrovske komisije i onima koji će skupiti dovoljno potpisa za funkcije za koje su se kandidirali  poželjela je puno uspjeha i kvalitetnu i poštenu unutarstranačku utakmicu.


Holy se nada da će karlovački ogranak početi organizirati tribine i predstavljati programe, raditi na programu za Karlovac, te da će se do lokalnih izbora kvalitetno predstaviti i biti jedan od kvalitetnih takmaca u toj utakmici, poručila je karlovačkom članstvu i povjereniku karlovačkog ogranka Tomislavu Stojkoviću.


Stojković, koji je kandidat za predsjednika karlovačkog ogranka pozvao je građane da dođu u njihove prostorije u staroj gradskoj jezgri, u Haulikovoj ulici, kako bi se informirali o stranci.