Ususret drugom krugu

HSU podržala NLM-ova Pranića za gradonačelnika Vrgorca

Hina

HSU koji je na prijevremenim lokalnim izborima za Gradsko vijeće u Vrgorcu, 5. lipnja, osvojio 2,2 posto, odlučio je podržati Pranića, koji se u 2. krugu, 19. lipnja bori za mjesto gradonačelnika protiv HDZ-ove kandidatkinje Nade Jelavić



VRGORAC Hrvatska stranka umirovljenika (HSU) dala je potporu kandidatu Nezavisne liste mladih (NLM) Anti Praniću uoči drugog kruga glasovanja za gradonačelnika Vrgorca, koji će se održati iduću nedjelju 19. lipnja, doznaje se u subotu iz vrgoračkog HSU-a.


 HSU koji je na prijevremenim lokalnim izborima za Gradsko vijeće u Vrgorcu, 5. lipnja, osvojio 2,2 posto, odlučio je podržati Pranića, koji se u 2. krugu, 19. lipnja bori za mjesto gradonačelnika protiv HDZ-ove kandidatkinje Nade Jelavić.


 Na zajedničkoj konferenciji za novinare NLM-a i HSU-a, Tonći Barada potpredsjednik HSU Splitsko-dalmatinske županije i Srećko Pervan predsjednik vrgoračkog HSU-u, potpisali su suradnju s Nezavisnom listom mladih, na temelju koje je HSU obećao pozvati članove HSU da glasuju za kandidata NLM-a, rekao je Pervan za Hinu.




 U drugi krug izbora za vrgoračkog gradonačelnika ušli su kandidatkinja Domoljubne koalicije HDZ-ova Nadu Jelavić sa 41,09 posto osvojenih glasova, i kandidat NLM-a Ante Pranić sa 40,79 posto glasova.