Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 9° 4
Sutra: 9° 9° 4
7. prosinca 2019.
Zabrinuti zbog neobjašnjivih izjava

HSS: Grabar-Kitarović bi u izradi kolača za Bandića trebala koristiti proizvode hrvatskog sela

Krešo Beljak / Foto  Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
Krešo Beljak / Foto Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
Autor:
Objavljeno: 4. prosinac 2019. u 17:43 2019-12-04T17:43:31+01:00

'S obzirom na sve to članovi Predsjedništva dobili su upute da potaknu naše biračko tijelo na podršku Zoranu Milanoviću kako bismo aktualnoj predsjednici omogućili odmor i slobodno vrijeme za proučavanje novih recepata i pečenje kolača za Milana Bandića. Ne manje važno, članovi Predsjedništva su zaključili kako bi gospođa Grabar-Kitarović u izradi kolača svakako trebala koristiti proizvode hrvatskog sela', stoji u priopćenju HSS-a

ZAGREB Članovi Predsjedništva HSS-a u srijedu su na sjednici dobili naputak potaknuti biračko tijelo da podrži Zorana Milanovića kako bi aktualnoj predsjednici omogućili odmor i slobodno vrijeme za pečenje kolača Milanu Bandiću, pri čemu bi svakako trebala koristiti proizvode hrvatskog sela.

»Raspravljalo se o aktualnoj političkoj situaciji i najnovijim ispadima aktualne predsjednice Republike Kolinde Grabar-Kitarović«, priopćio je HSS nakon sjednice Predsjedništva kojoj je predsjedao zamjenik predsjednika stranke Davor Vlaović.

Grabar-Kitarović je u ponedjeljak, komentirajući svoje pjevanje na rođendanu zagrebačkog gradonačelnika i višestrukog Uskokovog optuženika Milana Bandića, ustvrdila kako je svatko nevin dok mu se ne dokaže krivnja i poručila da će mu, bude li osuđen, u zatvor nositi kolače.

»Neki članovi Predsjedništva HSS-a izrazili su zabrinutost za predsjednicu Grabar-Kitarović zbog njezinih neobjašnjivih izjava koje više nisu predmet sprdnje samo na društvenim mrežama nego se sve češće mogu čuti rasprave o njezinu ponašanju i među građanima na ulici – u tramvaju, domovima zdravlja, ugostiteljskim objektima... S obzirom na sve to članovi Predsjedništva dobili su upute da potaknu naše biračko tijelo na podršku Zoranu Milanoviću kako bismo aktualnoj predsjednici omogućili odmor i slobodno vrijeme za proučavanje novih recepata i pečenje kolača za Milana Bandića. Ne manje važno, članovi Predsjedništva su zaključili kako bi gospođa Grabar-Kitarović u izradi kolača svakako trebala koristiti proizvode hrvatskog sela«, stoji u priopćenju HSS-a.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.