Odriče ga se i HDZ?

HDZ-ov zastupnik u europskom parlamentu: Milan Bandić nije budućnost Zagreba

Hina

snimio Davor Kovačević

snimio Davor Kovačević

"Samo HDZ može okupiti ljude, čak i one koji inače različito razmišljaju, te donijeti promjenu u Zagrebu. Krenimo u borbu za grad, ovog puta iskreno i stvarno", pozvao je u svojoj objavi na facebooku Sokol.



ZAGREB – HDZ-ov europarlamentarac Tomislav Sokol u nedjelju je u objavi na facebooku poručio da zagrebački gradonačelnik Milan Bandić nije budućnost toga grada te je, ustvrdivši da samo HDZ može okupiti ljude i donijeti promjenu, pozvao na borbu za Zagreb.


“Iako sam u Europskom parlamentu, smatram kako je moja dužnost kao Zagrepčanina, kao člana zagrebačke gradske organizacije, iznijeti jasan stav o budućnosti moga grada. Milan Bandić nije budućnost Zagreba”, napisao je Sokol.


Poručio je da od zagrebačkog HDZ-a očekuje da dobro promotri okolnosti, te da se “izmakne se od osobnih perspektiva i kratkovidnog političkog pragmatizma”.




Ustvrdio je da je trenutno vodstvo grada iznjedrila nominalna oporba koja je isprepletena s Bandićem i koja neće ponuditi kandidata koji će okupiti sve snage kojima je stalo do budućnosti grada.


“Samo HDZ može okupiti ljude, čak i one koji inače različito razmišljaju, te donijeti promjenu u Zagrebu. Krenimo u borbu za grad, ovog puta iskreno i stvarno”, pozvao je u svojoj objavi na facebooku Sokol.