Potpredsjednik SDP-a zgrožen

Grbin ocijenio situaciju tragičnom: “HNS žrtvuje svoj politički kredibilitet za ulazak u vlast”

Hina

Snimio Sergej DRECHSLER

Snimio Sergej DRECHSLER

"Ako misle da će spasiti kurikularnu reformu koalirajući s onima koji su je zaustavili, ako misle da će spasiti ekonomiju koalirajući s onima koji su je upropastili i ako misle da će spasiti slobodu govora koalirajući s onima koji su je gušili, onda to mogu nazvati samo – glupim", piše Grbin



ZAGREB Potpredsjednik SDP-a Peđa Grbin ocijenio je u četvrtak tragičnim suradnju HNS-a i HDZ-a, u kojoj će, po njegovoj ocjeni, HNS žrtvovati svoju stranku i politički kredibilitet za ulazak u vlast.


»Dio kolega iz HNS-a očito je spreman žrtvovati svoju stranku i ostatak političkog kredibiliteta samo kako bi se održali pri vlasti. I to je tragično«, objavio je Grbin na svom facebook statusu.


“Ako misle da će spasiti kurikularnu reformu koalirajući s onima koji su je zaustavili, ako misle da će spasiti ekonomiju koalirajući s onima koji su je upropastili i ako misle da će spasiti slobodu govora koalirajući s onima koji su je gušili, onda to mogu nazvati samo – glupim”, piše Grbin. 




Grbin navodi i da je prije godinu dana Most hrvatskoj javnosti govorio da ju spašava od Tomislava Karamarka, iako je upravo taj Most doveo Karamarka na vlast. Na isti način danas dio naših dojučerašnjih kolega iz HNS-a tvrdi da će Hrvatsku spasiti od HDZ-a time što će HDZ održati na vlasti, zaključuje Grbin.