Ne želi reći od koga strahuje za život

Glogoški odbio reći visinu primanja, ali najavio tužbu protiv Matića: ‘Ja nisam javna osoba’

Portal Novilist.hr

"Hrvatski narod je nakon Drugog svjetskog rata već prošao neke stvari", rekao je prvo Glogoški, da bi potom na ponovljeno pitanje odvratio - "Pitajte hrvatske branitelje i hrvatski narod u kakvoj su situaciji. Žive u strahu"



Predsjednik Udruge stopostotnih vojnih invalida i vođa prosvjeda u Savskoj Đuro Glogoški odbio je večeras u emisiji “Otvoreno” HTV-a pojasniti svoju izjavu da strahuje od likvidacije. SDP-ov saborski zastupnik Franko Vidović zatražio ga je da javno imenuje onoga tko mu prijeti i tko ga želi likvidirati, rekavši da je riječ o temi za DORH, a ne za press konferencije.


“Hrvatski narod je nakon Drugog svjetskog rata već prošao neke stvari”, rekao je prvo Glogoški, da bi potom na ponovljeno pitanje odvratio – “Pitajte hrvatske branitelje i hrvatski narod u kakvoj su situaciji. Žive u strahu”.


Odbio je i komentirati tvrdnje ministra branitelja Predraga Matića koji je danas objavio kako su mu mjesečna primanja 24.816 kuna.




“Moji mjesečni prihodi su moja stvar, jer ja nisam javna osoba. Primanja su mi u skladu sa Zakonom i stoga ću podnijeti tužbu protiv ministra. Uostalom, uračunao je u moja primanja i suprugu pa je jasno da se radi o netočnom iznosu i kleveti”, zaključio je Glogoški.