Novi upisi

Glasnović nastavlja: Filozofski fakultet je oaza titoizma i marksizma, potrebna mu je lustracija

P. N.

Za one studente koji smatraju Hrvatsku svojom domovinom želim da se bore za istinu i pravdu, da oni provedu lustraciju i dekomunizaciju na fakultetu koji je postao oaza titoizma i marksizma



Nakon skandaloznog preksinoćnjeg istupa gdje se obrušio na studente Filozofskog fakulteta u Zagrebu i zazvao da se “stvari riješe pendrekom i suzavcem”, saborski zastupnik Željko Glasnović nastavio je s Facebook upisima.


Sada su mu na meti mediji, za koje je kratko napisao da “ovi članci otkrivaju pravo lice i pozadinu Plenuma na Filozofskom fakultetu”. Nešto prije objavio je i duži post kojeg prenosimo u cijelosti.


Glasnović nije izvrijeđao studente nego jednu neokomunističku manjinu koja nas terorizira od 45. godine, koja danas još drži pod okupacijom većinu hrvatskog kulturnog prostora.




Bilo je za očekivati kako će partijske ćelije u mainstream medijima totalno izobličiti sadržaj moje poruke.


Na Filozofskom fakultetu viđeni su pojedinci iz bivšeg sustava i sadašnjih nehrvatskih i nevladinih udruga koji dokazuju kako je skup podupiran od jedne propale političke opcije koja je trebala nestati pobjedom u Domovinskom ratu.


Organiziranje dijela studenata na plenumaškoj osnovi postao je nezakonit onog trenutka kada su osporili legitimne institute i počeli terorizirati dekana, rektora, ostale studente fakulteta, društvo u cjelini.


Pitam se gdje su bili ti ljudi i što su govorili kada su mučeni i ubijani hrvatski politički zatvorenici i kad je u Jugoslaviji milicija batinala hrvatske studente 70-ih i 80-ih prošlog stoljeća.


Za one studente koji smatraju Hrvatsku svojom domovinom želim da se bore za istinu i pravdu, da oni provedu lustraciju i dekomunizaciju na fakultetu koji je postao oaza titoizma i marksizma.


Zapamtite, svaki slobodan čovjek je ratnik i svi smo odgovorni za izgradnju nacionalne države.


Bog i Hrvati/ce