ŽARIŠTE U ISTRI

EPIDEMIJA U BRTONIGLI Zaražen je i načelnik Općine Pavao Klarić i njegov otac

Portal Novilist.hr

Foto Glas Istre

Foto Glas Istre

"Dobro se osjećam, no još ne znam kad ću biti otpušten iz bolnice, vjerojatno za nekih 14 dana. Više nemam nikakvih simptoma, a odmah nakon što sam dobio visoku temperaturu i počeo kašljucati, išao sam se testirati, a nakon pozitivnog nalaza smješten sam u bolnicu", kaže Klarić



Među zaraženima koronavirusom je i načelnik Brtonigle Pavao Klarić! On nam se javio s odjela infektologije u pulskoj bolnici u kojoj se nalazi već nekoliko dana.


Klarić je ranije potvrdio da je bio u kontaktu s pokojnim ugostiteljem Ninom Kernjusom za kojeg je jučer potvrđeno da je prva žrtva preminula od koronavirusa, javlja Glas Istre.


“Dobro se osjećam, no još ne znam kad ću biti otpušten iz bolnice, vjerojatno za nekih 14 dana. Više nemam nikakvih simptoma, a odmah nakon što sam dobio visoku temperaturu i počeo kašljucati, išao sam se testirati, a nakon pozitivnog nalaza smješten sam u bolnicu”, kaže Klarić.




Potvrdio je da je jučer u bolnici hospitaliziran i njegov otac koji je također zaražen. U ovom trenutku u samoizolaciji se nalaze svi zaposlenici Općine Brtonigla, ukupno njih sedam, budući da su svi bili u kontaktu s načelnikom.


“Općina funkcionira normalno i rad smo organizirali elektronskim putem. Sve upite mještana vezana za izdavanje propusnica također rješavamo elektronskim putem. Za hitne stvari mijenja me moj zamjenik Nes Sinožić, dok su svi ostali djelatnici u samoizolaciji”, rekao je Klarić.