Ne negiraju bonuse

Dosadašnji NO Uljanika i dalje taji Rossandinu plaću: ‘To je poslovna tajna, ali nije baš tako velika’

Orjana Antešić

Foto Roni Brmalj

Foto Roni Brmalj

Kašnjar-Putar, naime, dosad je prilično uspješno izbjegavala istupe u medijima. Njezin je odgovor da se apsolutno ne smatra odgovornom jer da je Nadzorni odbor postupao u skladu sa svojim ovlastima, sa zakonom i Statutom društva



U Puli smo jučer prvi put bili u prilici direktno pitati dosadašnju predsjednicu Nadzornog odbora Renatu Kašnjar-Putar misli li da je (su)odgovorna, zajedno sa drugim članovima ovog tijela, za stanje i dubioze koje su stvorene u Uljaniku.


Kašnjar-Putar, naime, dosad je prilično uspješno izbjegavala istupe u medijima. Njezin je odgovor da se apsolutno ne smatra odgovornom jer da je Nadzorni odbor postupao u skladu sa svojim ovlastima, sa zakonom i Statutom društva.


Dapače, Kašnjar-Putar misli da su toj posao dobro i kvalitetno odradili.




Na našu konstataciju kako to da onda nisu dobili razrješnicu na Glavnoj skupštini društva, Kašnjar-Putar odgovorila je da je pravo svakog dioničara da sudi o nečijem radu.


Htjeli smo znati i kolika je to točno plaća bila Giannija Rossande s obzirom da je upravo ona, kao predsjednica NO-a, potpisala taj ugovor. Za visinu njegove plaće pozvala se da je riječ o poslovnoj tajni, ali da u svakom slučaju ista »baš i nije toliko velika«, definitivno ne onako kako se navodilo po medijima.


Nije negirala da su Upravi isplaćivani bonusi, ali je dodala da su bonusi bili vezani na postotke kao što je to, dodala je, slučaj i sa drugim zaposlenicima u brodogradilištu.