Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 6° 27
Sutra: 6° 6° 27
13. prosinca 2019.
Mjere predostrožnosti

DM povlači "DAS gesunde PLUS pločice" s okusom keksa i slatkog vrhnja

Foto DM
Foto DM
Autor:
Objavljeno: 17. ožujak 2016. u 13:38 2016-03-17T13:38:00+01:00

Trgovački lanac dm-drogerie markt objavio je u četvrtak kako je predostrožnosti povukao »DAS gesunde PLUS pločice« s okusom keksa i slatkog vrhnja jer je u pojedinim pakiranjima proizvođač tih pločica našao dijelove četki za čišćenje proizvodnog programa

ZAGREB Trgovački lanac dm-drogerie markt objavio je u četvrtak kako je predostrožnosti povukao »DAS gesunde PLUS pločice« s okusom keksa i slatkog vrhnja jer je u pojedinim pakiranjima proizvođač tih pločica našao dijelove četki za čišćenje proizvodnog programa.

 Kako se navodi u priopćenju tvrtke dm Hrvatska, dm je iz predostrožnosti povukao proizvod DAS gesunde PLUS pločica s okusom keksa i slatkog vrhnja, u pakiranju od 45 grama, s rokom trajanja kolovoz, rujan, listopad, studeni i prosinac 2016. godine.

 »U pojedinim pakiranjima proizvođač Das gesunde PLUS pločica je utvrdio prisutnost dijelova četki za čišćenje proizvodnog pogona«, ističu iz dm-a.

 Iz tog trgovačkog lanca mole kupce da provjere jesu li kupili spomenuti proizvod te kupce koji su ga kupili mole da ga ne konzumiraju nego ga vrate u najbližu prodavaonicu dm-a, gdje će mu biti osiguran povrat novca.
 »dm Hrvatska nije zaprimio prigovore kupaca, a s ciljem da osigura najvišu sigurnost proizvoda i kupaca u svojim prodavaonicama, dm ovim putem izvješćuje javnost o povlačenju i opozivu proizvoda«, navodi se u priopćenju.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.