Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 24° 3
Sutra: 24° 24° 3
18. kolovoza 2019.
Demokracija na hrvatski način

Čini se da Milan Bandić vrbuje novo "političko meso" u Saboru: 'Imam u džepu još dva - tri žetončića'

snimio Denis Lovrović
snimio Denis Lovrović
Autor:
Objavljeno: 4. veljača 2019. u 21:55 2019-02-04T21:55:00+01:00

"Trenutno nas ima 11, ali još dva-tri žetončića imam u džepu, no o tomu ćemo nakon Uskrsa", rekao je Bandić, obraćajući se nazočnim članovima stranke, simpatizerima i gostima na utemeljiteljskoj skupštini Stanke rada i solidarnosti u Bjelovaru

BJELOVAR - Zagrebački gradonačelnik i predsjednik BM 365 - Stranke rada i solidarnosti, Milan Bandić, u ponedjeljak je na utemeljiteljskoj skupštini bjelovarsko-bilogorske županijske organizacije te stranke, nagovijestio mogućnost novog prelaska saborskih zastupnika u njegov Klub u Hrvatskom sabori, no, rekao je, o tome će nakon Uskrsa.

"Trenutno nas ima 11, ali još dva-tri žetončića imam u džepu, no o tomu ćemo nakon Uskrsa", rekao je Bandić, obraćajući se nazočnim članovima stranke, simpatizerima i gostima na utemeljiteljskoj skupštini Stanke rada i solidarnosti u Bjelovaru.

Za predsjednicu bjelovarsko-bilogorske županijske organizacije stranke izabrana je Olivera Šarić, pomoćnica ministra turizma.

Milan Bandić je poručio da će stranačke organizacije osnovati u svakoj općini, gradu i županiji unutar Druge izborne jedinice.

Već idućeg tjedna utemeljiteljske sjednice Stranke rada i solidarnosti održat će se u Koprivničko-križevačkoj županiji. Krenut će od općine Novigrad iz koje je Mladen Mađer, saborski zastupnik iz Bandićeva Kluba, najavljeno je.

Zagrebački gradonačelnik i predsjednik Stranke rada i solidarnosti također je najavio da će tijekom idućeg tjedna premijeru Andreju Plenkoviću i Vladi RH predložiti projekte za Zagreb poput rješavanja situacije s Imunološkim zavodom Hrvatske, izgradnje dječje bolnice, projekta Zagreb na Savi, 60 niskopodnih tramvaja i tračničke veze centra Zagreba sa Zračnom lukom dr. Franjo Tuđman.

"Želimo da Zagrepčani još bolje žive, ali i da čitava Hrvatska živi bolje i nećemo stati dok to ne napravimo", rekao je Bandić.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka