ČESTITKE IZ CRNE KRONIKE: Todorić čestitao Vatrenima, a za poraz okrivio suca i – Plenkovića

P. N.

foto: Denis Lovrović

foto: Denis Lovrović

Prije pet dana, pak, Todorić je napisao:"Tek nakon proteka vremena vidjet će se prava vrijednost ovog viteškog, junačkog uspjeha hrvatskog nogometnog, koji je doprinio promociji naše zemlje kako niti jedan političar koji si sada nezasluženo pripisuje dio njihovog uspjeha, neće nikada!"



Najpoznatiji hrvatski bjegunac, odnosno najpoznatiji bjegunac od hrvatskog pravosuđa Ivica Todorić oglasio se nakon velikog dočeka Vatrenih u Zagrebu, kako bi i on čestitao hrvatskim nogometnim reprezentativcima.


Putem društvene mreže Twitter, sa svog “službenog profila”, Todorić je poručio: “Vječni ste heroji nacije #Vatreni. Danas sam neizmjerno ponosan, ali tužan što nisam mogao biti tamo gledajući ove snimke (dočeka). Za poraz u finalu krivim suca i Plenkovića, koji im je ostavio dio svoje loše vibre posjetom u polufinalu. Kolindina pobjeda u VP.”


Prije pet dana, pak, Todorić je napisao:”Tek nakon proteka vremena vidjet će se prava vrijednost ovog viteškog, junačkog uspjeha hrvatskog nogometnog, koji je doprinio promociji naše zemlje kako niti jedan političar koji si sada nezasluženo pripisuje dio njihovog uspjeha, neće nikada!”




Baš kao što ćemo tek nakon proteka vremena vidjeti kakva je zapravo šteta koju je svojim neodgovornim poslovanjem Hrvatskoj priskrbio nekoć najveći hrvatski tajkun, a danas građanin Londona kojeg žarko žele vidjeti u Zagrebu.