Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
7. prosinca 2019.
Nova afera

Bivši predsjednik Stjepan Mesić o smjeni Radeljića: ''Ovo što se dogodilo je nezamislivo i izlazi iz okvira pravne države''

Foto D. Lovrović
Foto D. Lovrović
Autor:
Objavljeno: 22. prosinac 2018. u 22:51 2018-12-22T22:51:00+01:00

"Ovo što sada koristi naša predsjednica obavještajnu službu da šalje svoje poruke, ja ne mogu shvatiti da se u jednoj pravnoj državi takvo što dogovara, to je u pravnoj državi jednostavno nezamislivo i nedozvoljeno jer takve kikseve koje ona radi, to su teatralni istupi, to je više estrada, to zabavlja ljude - ovdje po svijetu govore kako je izljubila sve nogometaše i mislim da je to pretjerivanje. Ovo što se sada dogodilo, izlazi iz svakog okvira pravne države.", kazao je Mesić.

Aferu sa smjenom savjetnika Kolinde Grabar Kitarović Mate Radeljića u koju je, prema njegovim tvrdnjama, bila upletena i SOA, komentirao je bivši predsjednik Stjepan Mesić za RTL Danas.

"Ovo što sada koristi naša predsjednica obavještajnu službu da šalje svoje poruke, ja ne mogu shvatiti da se u jednoj pravnoj državi takvo što dogovara, to je u pravnoj državi jednostavno nezamislivo i nedozvoljeno jer takve kikseve koje ona radi, to su teatralni istupi, to je više estrada, to zabavlja ljude - ovdje po svijetu govore kako je izljubila sve nogometaše i mislim da je to pretjerivanje. Ovo što se sada dogodilo, izlazi iz svakog okvira pravne države.", kazao je Mesić kojega je ova vijest dočekala u Indiji. 

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.