Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 5° 1
Sutra: 5° 5° 1
15. prosinca 2018.
Nove fronte Davora Bernardića

Bernardić zaratio s proizvođačem slatkiša: Jeste li u Krašu smišljali Agrokor? Odbijamo insinuacije predsjednika SDP-a

foto: Denis Lovrović
foto: Denis Lovrović
Autor:
Objavljeno: 10. studeni 2017. u 17:52 2017-11-10T17:52:00+01:00

»Kategorički odbijamo sve iznesene insinuacije predsjednika SDP-a vezane uz vođenje poslovanja Kraša d.d. kojima potpuno neosnovano i neodgovorno dovodi u pitanje zakonitost poslovanja kompanije. Smatramo nedopustivim da se u Hrvatskome saboru, najvažnijoj državnoj instituciji, olako izgovaraju neistine koje narušavaju ugled i vrijednost jedne od najvećih hrvatskih prehrambenih kompanija i svjesno obmanjuje javnost«

ZAGREB – Uprava Kraša reagirala je u petak na govor predsjednika SDP-a Davora Bernardića u Saboru istaknuvši da kategorički odbija sve njegove iznesene insinuacije vezane uz vođenje poslovanja te tvrtke.

»Kategorički odbijamo sve iznesene insinuacije predsjednika SDP-a vezane uz vođenje poslovanja Kraša d.d. kojima potpuno neosnovano i neodgovorno dovodi u pitanje zakonitost poslovanja kompanije. Smatramo nedopustivim da se u Hrvatskome saboru, najvažnijoj državnoj instituciji, olako izgovaraju neistine koje narušavaju ugled i vrijednost jedne od najvećih hrvatskih prehrambenih kompanija i svjesno obmanjuje javnost«, stoji u priopćenju koje je potpisao predsjednik Uprave Kraš d.d. Damir Bulić.

Davor Bernardić, predsjednik SDP-a, stranke koja je pokrenula pitanje povjerenja Vladi zbog slučaja Agrokor, u petak se u svom izlaganju referirao i na članove Privremenoga vjerovničkog vijeća (PVV), posebice na Maricu Vidaković, prokuristicu Kraša, bivšeg poslodavca Ante Ramljaka.

»Ramljak je dvije godine bio njen konzultant, dakle osoba njenog najvećeg povjerenja. Jesu li u Krašu vježbali za slučaj Agrokror, upitao je Bernardić i ustvrdio da većina u PVV-u nije slučajna i da Plenković ne može objasniti da je to pošteno i slučajno«, izjavio je Bernardić u saborskoj raspravi o SDP-ovoj inicijativi da se Vladi iskaže nepovjerenje zbog slučaja Agrokor.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka