Šef SDP-a

Bernardić o Todorićevom javljanju: ‘Ozbiljne optužbe su dokaz da je situacija u Agrokoru mutnija nego se zna’

Hina

Foto Davor Kovačević

Foto Davor Kovačević

Zašto Vlada već pet mjeseci skriva informacije o pravom stanju u Agrokoru? Zašto je Todorić o ovome progovorio tek sada? Ovo je još jedna potvrda važnosti istražnog povjerenstva«, stoji u Bernardićevoj objavi



Predsjednik SDP-a Davor Bernardić ocijenio je u subotu kako su teške optužbe koje je Ivica Todorić iznio na račun Vlade još jedna potvrda važnosti saborskog istražnog povjerenstva o Agrokoru.


»Ivica Todorić iznio je ozbiljne i zastrašujuće optužbe na račun Vlade, od toga da je ucijenjen do toga da Vlada Republike Hrvatske pomaže strvinarskom fondu Knighthead i da iza tog fonda direktno stoje (Ante) Ramljak i (Martina) Dalić. Ovo je samo dokaz da je situacija u Agrokoru puno teža i mutnija od onog što je već poznato u javnosti«, napisao je Bernardić na svom facebook profilu.


Smatra kako danas više nitko ne može biti protiv saborskog povjerenstva za utvrđivanje istine o Agrokoru jer, ističe, radi se o kompaniji čiji problemi potencijalno mogu ugroziti sudbine desetaka tisuća građana Hrvatske.




»Hrvatska javnost zaslužuje znati istinu. Zašto Vlada već pet mjeseci skriva informacije o pravom stanju u Agrokoru? Zašto je Todorić o ovome progovorio tek sada? Ovo je još jedna potvrda važnosti istražnog povjerenstva«, stoji u Bernardićevoj objavi.