Reakcija na ostavku

Bandić: Kosor je trebao otići prije tri mjeseca

Hina

Snimio Vedran KARUZA / NL arhiva

Snimio Vedran KARUZA / NL arhiva

»Želim mu puno uspjeha. Trebao je to napraviti davno, trebao je to napraviti prije tri mjeseca«, rekao je Bandić komentirajući Kosorovu neopozivu ostavku na funkciju predsjednika Skupštine



ZAGREB Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić izjavio je u utorak kako je predsjednik zagrebačke Gradske skupštine Darinko Kosor ostavku trebao dati još prije tri mjeseca.


»Želim mu puno uspjeha. Trebao je to napraviti davno, trebao je to napraviti prije tri mjeseca«, rekao je Bandić komentirajući Kosorovu neopozivu ostavku na funkciju predsjednika Skupštine jer »više nije mogao kontrolirati donošenje štetnih odluka za građane i Grad u cjelini«.


Bandić nije htio komentirati Kosorove riječi koji je kao razloge ostavke naveo nedonošenje GUP-a, privođenje bivšeg pročelnika Zvonimira Šostara kao i posljednji natječaj za nabavu automobila.




 »Ne bih ja to komentirao«, kazao je zagrebački gradonačelnik novinarima nakon završetka tematskog sastanka »Samoupravna uloga i razvojne mogućnosti hrvatskih županija« održanog u Uredu predsjednice Republike Kolinde Grabar-Kitarović.