Potraga u tijeku

BOURBON RHODE Obitelj hrvatskog kapetana uputila apel medijima. Bilo je čak i “nenajavljenih posjeta”

Hina

Kapetan Miškić i njegova obitelj nisu javne osobe nego žrtve strašne tragedije. U interesu cijele obitelji, kao i same potrage, moli se predstavnike medija da izbjegnu senzacionalistički pristup pri izvještavanju o havariji broda Bourbone Rhode te da u javnost ubuduće iznose isključivo potvrđene informacije



Obitelj Dine Miškića, hrvatskog pomorca i kapetana broda Bourbon Rhode, apelirala je na medije da objavljuju isključivo službene i provjerene informacije o potrazi za nestalim pomorcima broda Bourbon Rhode koji je u četvrtak potonuo u teritorijalnim vodama Martiniquea.


Kapetan Miškić i njegova obitelj nisu javne osobe nego žrtve strašne tragedije. U interesu cijele obitelji, kao i same potrage, moli se predstavnike medija da izbjegnu senzacionalistički pristup pri izvještavanju o havariji broda Bourbone Rhode te da u javnost ubuduće iznose isključivo potvrđene informacije o tijeku i rezultatima potrage, navodi se apelu koji je u utorak medijima proslijedila brodarska tvrtka Bourbon.


Obitelj Miškić ujedno izražava najdublju zahvalnost svima onima koji neumorno rade kako bi nestale pomorce vratili kući, a njihovim obiteljima pružili potporu i podršku: od svih spasilačkih službi i volontera na terenu, preko svih inozemnih i hrvatskih institucija te same kompanije Bourbon.




Naime, u zadnja 72 sata članovi uže i šire obitelji  obitelji Miškić zaprimili su na desetke medijskih upita, poziva pa i “nenajavljenih posjeta” predstavnika medija, koji tragaju za informacijama privatne naravi. Time je stvoren dodatan psihološki pritisak na cijelu obitelj u iščekivanju informacija o potrazi za nestalima na Atlantiku,