Mjesec dana izvanredne uprave

Ante Ramljak: “Ne vidim da se situacija u Agrokoru komplicira, sa Sberbankom se pregovara o novom kreditu”

P. N.

Izvijestio sam premijera o trenutnom stanju u kompaniji i o budućim planovima - Ante Ramljak / Snimio Denis LOVROVIĆ

Izvijestio sam premijera o trenutnom stanju u kompaniji i o budućim planovima - Ante Ramljak / Snimio Denis LOVROVIĆ

Odgovarajući na upit novinara, rekao je da ne vidi da se komplicira stvar u Agrokoru. Na upit zabrinjava li situacija u koncernu, Ramljak je uzvratio: "Mislim da ne". Potvrdio je da se razgovara s Upravom Sberbanka o novom kreditu Agrokoru



Izvanredni povjerenik Agrokora Ante Ramljak u četvrtak je prije sjednice Vlade izvijestio premijera Andreja Plenkovića o stanju u Agrokoru u proteklih mjesec dana, kao i o planovima za idućih mjesec dana, potvrdivši pritom da se vode razgovori s ruskim Sberbankom o novom kreditu, javlja portal televizije N1.


Nakon prvih mjesec dana od ulaska izvanredne uprave u koncern, Ramljak je u četvrtak izvijestio premijera o stanju u kompaniji i daljnjim planovima za idućih mjesec dana.


“Izvijestio sam ga (premijera) o trenutnom stanju u kompaniji i o budućim planovima za predstojeće poslovanje, a da li je premijer zadovoljan ili ne, mislim da će on sam reći”, odgovorio je Ramljak na upit novinara.




Odgovarajući na upit novinara, rekao je da ne vidi da se komplicira stvar u Agrokoru.


Na upit zabrinjava li situacija u koncernu, Ramljak je uzvratio: “Mislim da ne”.


Potvrdio je da se razgovara s Upravom Sberbanka o novom kreditu Agrokoru te kazao da bi se dogovor mogao postići u iduća dva, tri tjedna. “Vidjet ćemo, u tijeku su ti tehnički razgovori oko tog kredita”, kazao je novinarima ustvrdivši da ne može u ovom trenutku reći o kojem se iznosu radi.