Predsjednik zagrebačkog HDZ-a

Andrija Mikulić ne ide u utrku za gradonačelnika Zagreba, a tko ide – još je tajna

Hina



Predsjednik zagrebačkog HDZ-a i predsjednik zagrebačke Gradske skupštine Andrija Mikulić neće biti HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Zagreba, doznaje Hina u utorak navečer u toj stranci.


Predsjednik HDZ-a Andrej Plenković ne želi potrošiti Mikulića i zato on ne ide u utrku za gradonačelnika Zagreba, doznaje se u HDZ-u.A tko će biti HDZ-ov kandidat za zagrebačkog gradonačelnika, još uvijek je velika tajna. U HDZ-u najavljuju da će se to saznati u srijedu navečer, nakon sjednice Gradskog odbora zagrebačkog HDZ-a na kojoj bi trebao biti i Plenković.

U HDZ-u nisu htjeli potvrditi medijske napise da bi zamjenik predsjednika HDZ-a Milijan Brkić trebao biti prvi na listi HDZ-a za zagrebačku Gradsku skupštini te samo poručuju da će praksa u ovim izborima biti da prvi na listi u svim lokalnim jedinicama budu ujedno i HDZ-ovi kandidati za čelne pozicije gradova, odnosno županija.


Neslužbeno se doznaje i da će se nezavisna saborska zastupnica u Klubu zastupnika HDZ-a Bruna Esih kandidirati za gradonačelnicu Zagreba i da sastavlja svoju listu za zagrebačku Gradsku skupštinu.