Sućut premijera

Andrej Plenković: Lucić je obilježio hrvatsko novinarstvo svojim humorom, ironijom i satirom

Hina

Ostavio je trag u novinarstvu, književnosti i kazališnoj umjetnosti, a o njegovom doprinosu kulturi svjedoči i ovogodišnja nagrada Judita za najbolje postignuće u dramskom programu 63. Splitskog ljeta«, stoji u sućuti premijera Plenkovića



Predsjednik Vlade Andrej Plenković uputio je u srijedu sućut obitelji preminulog novinara, pisca i redatelja Predraga Lucića.


»Poštovana obitelji, u povodu prerane smrti novinara, pisca i redatelja Predraga Lucića, u ime Vlade i osobno upućujem vam izraze iskrene sućuti.


Predrag Lucić obilježio je hrvatsko novinarstvo svojim humorom, ironijom i satirom. Ostavio je trag u novinarstvu, književnosti i kazališnoj umjetnosti, a o njegovom doprinosu kulturi svjedoči i ovogodišnja nagrada Judita za najbolje postignuće u dramskom programu 63. Splitskog ljeta«, stoji u sućuti premijera Plenkovića.


Jandroković: Trajni doprinos hrvatskom novinarstvu i kulturi




Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković uputio je u srijedu sućut obitelji preminulog novinara, pisca i redatelja Predraga Lucića.


»Poštovana obitelji Lucić, u ime Hrvatskoga sabora i u osobno ime upućujem vam najiskreniju sućut u povodu smrti Predraga Lucića.


Predrag Lucić ostat će upamćen kao istaknuti hrvatski novinar, književnik i redatelj. Njegova djela ostat će trajan doprinos hrvatskom novinarstvu i kulturi«, stoji u sućuti Jandrokovića obitelji preminuloga Predraga Lucića.