Ako Hrvatska bude prvak svijeta: Porsche Inter Auto poklanja navijačku SEAT Ibizu. Uključite se

P. N.

foto: Ako Hrvatska bude prvak svijeta

foto: Ako Hrvatska bude prvak svijeta



U zemlji navijačkog ludila, gdje su kockice preplavile ulice i domove, gdje se ne propušta nijedna utakmica, gdje je 4 milijuna stanovnika 12. igrač reprezentacije, gdje svi dišu i žive isti san, gdje se svi već smatraju svjetskim prvacima. U maloj zemlji velikih snova svi su spremni doprinijeti osvajanju naslova, pa su tako neke poznate ličnosti među prvima obećale da će obrijati dugogodišnji brk ili hodati gol kao kralj ako Hrvatska bude prvak. A za njima je krenulo i sve ostalo!


Na Facebooku i Instagramu je pokrenuta stranica „Ako Hrvatska bude prvak svijeta“ koja je u vrlo kratkom roku okupila nekoliko tisuća ljudi koji su spontano slijedili obećanja poznatih i entuzijastično počeli pisati svoje izazove. Neki će pojesti burek za ručak i uživati u pogledu na Lovrena dok ispunjava svoje obećanje, hodati u gaćicama na kockice pa ponovo skočiti u Manduševac, a dio ekipe potrudit će se da 15.7. postane državni praznik. Ženski dio populacije okrenuo se dugoročnijim obećanjima, cure su se odlučile udati za prvog koji klekne dok su one hrabrije obećale mužu kupiti auto.


Na ove zbilja lude izazove i navijačku groznicu ni veliki brandovi nisu mogli ostati ravnodušni te je samo bilo pitanje vremena kada će se priključiti igri izazova. Inicijativu među njima ( možda inspiriran izazovom gospođe koja je obećala auto suprugu) preuzeo je Porsche Inter Auto te postavio najluđi izazov do sada. Ako (kada) Hrvatska postane prvak svijeta Porsche Inter Auto poklanja navijačku SEAT Ibizu obojanu u kockice!




Kako biste saznali koji je vaš put do naslova novog vlasnika Ibize (uz onog „ponosni stanovnik zemlje svjetskih prvaka“) pratite Facebook i Instagram stranice te pokušajte konkurirati Porsche Inter Auto s još luđim izazovom.


Do tekme nas dijeli još nekoliko sati, a kako biste smanjili nervozu razmišljajte o izazovima, jer mi vjerujemo da ćemo postati svjetski prvaci. A kakve su Vaše prognoze za večeras, hoćemo li nadmašiti `98?


#akohrvatskabudeprvak #nekapatikogasmeta