Kostrena

Umirovljenici će dobiti po 400 kuna božićnice. Evo gdje će preuzeti novac

Barbara Čalušić

Ilustracija Foto: Davor Kovačević

Ilustracija Foto: Davor Kovačević

Također, do 6. prosinca, svi Kostrenjani stariji od 65 godina mogu zatražiti isplatu božićnice na tekući račun.



KOSTRENA – Kostrenjani stariji od 65 godina kojih ima nešto više od tisuću, neovisno o cenzusu i statusu umirovljenika, i ove će godine dobiti božićnicu Općine Kostrena u iznosu od 400 kuna. Odbor za socijalnu i zdravstvenu skrb Općine Kostrena u Sportskoj dvorani Kostrena od 8. do 12. prosinca, od 9 do 13 sati, u prostoru biljetarnice na sjevernom ulazu u dvoranu obavljat će podjelu božićnica. Šalterima se može pristupiti s vanjske strane zgrade pa nije potreban ulazak u zatvoreni prostor.


Također, do 6. prosinca, svi Kostrenjani stariji od 65 godina mogu zatražiti isplatu božićnice na tekući račun. Za isplatu božićnice na račun potrebno je dostaviti popunjen i vlastoručno potpisan obrazac zahtjeva koji je moguće preuzeti na internetskim stranicama Općine Kostrena. Zahtjevu je potrebno priložiti presliku ili fotografiju osobne iskaznice i bankovne kartice ili drugog dokumenta s vidljivim brojem računa.


Dokumentaciju je moguće dostaviti i e-mailom na [email protected], poštom ili ubacivanjem u poštanski sandučić na pročelju zgrade Općine Kostrena na adresi Sv. Lucija 38, 51221 Kostrena.