Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
23. siječnja 2020.
Promjena

Stjepan Nikolić od 1. prosinca na čelu Ininih rafinerija

Foto Damir Škomrlj
Foto Damir Škomrlj
Autor:
Objavljeno: 24. studeni 2018. u 15:47 2018-11-24T15:47:34+01:00

Nikolić na ovu poziciju dolazi s pozicije direktora Logistike

ZAGREB Od 1. prosinca 2018. na poziciju operativnog direktora Rafinerija i marketinga bit će imenovan Stjepan Nikolić, priopćeno je iz Ine. Dosadašnji operativni direktor Rafinerija i marketinga Bengt Oldsberg, stoji u priopćenju, do kraja 2018. godine bit će na poziciji glavnog stručnjaka za Rafinerije i marketing, nakon čega odlazi u mirovinu.

Nikolić na ovu poziciju dolazi s pozicije direktora Logistike. Karijeru je započeo 1995. u Mundusu kao projektant procesno energetskih postrojenja. Od 1998. do 2000. radi u Croduxu kao analitičar i planer lanca opskrbe tržišta naftnim derivatima. Coca-Cola Beverages (CCB) se pridružio 2000. godine, gdje je u deset godina prošao niz radnih mjesta u operativnom sektoru, od analitičara proizvodnih procesa, upravljanja tvornicama pića do vođenja cjelokupnog lanca opskrbe CCB za Hrvatsku.

Diplomirao je 1995. na Fakultetu strojarstva i brodogradnje u Zagrebu na procesno energetskom smjeru, stekavši zvanje diplomiranog inženjera strojarstva na kojem je sudjelovao u osnivanju Lean udruženja i povremeno surađivao u svojstvu vanjskog asistenta na Katedri za industrijsko inženjerstvo.

Započeo je međunarodni poslijediplomski studij MBA na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu te je završio nekoliko specijalističkih programa za upravljanje lancem opskrbe, proizvodnim procesima i poslovnim sustavima na internacionalnim sveučilištima u Južnoafričkoj Republici, Ujedinjenom Kraljevstvu, Švicarskoj i Americi.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.