Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 20° 1
Sutra: 20° 20° 1
23. ožujka 2019.
Regionalni taksi prijevoznik

ŠIRENJE U SLOVENIJU Taxi Cammeo od ovoga tjedna i na ulicama Ljubljane

Foto: R. BRMALJ
Foto: R. BRMALJ
Autor:
Objavljeno: 27. rujan 2017. u 7:17 2017-09-27T07:17:00+02:00

Vrijednost investicije je pet milijuna eura, a njome će se osigurati gotovo 220 radnih mjesta u prvoj godini poslovanja

RIJEKA Najveći regionalni taksi prijevoznik, Cammeo Grupa, svoju prvu vožnju u Sloveniji odradit će ovaj petak 28. rujna, najavio je generalni direktor i vlasnik tvrtke Vladimir Minovski na konferenciji za novinare održanoj u Ljubljani, priopćeno je iz ovog riječkog prijevozničkog poduzeća.

– Počeli smo kao obiteljska tvrtka u Rijeci 2006. godine, a prošla godina nam je bila rekordna unatoč nepovoljnoj gospodarskoj situaciji u Hrvatskoj. U međuvremenu smo postali i IT tvrtka koja izvozi svoj softver u čak 12 europskih zemalja, a našu kvalitetu prepoznali su korisnici u čak 10 hrvatskih gradova gdje smo gotovo stvorili taksi tržište. Danas možemo s ponosom istaknuti Sloveniju kao naš prvi međunarodni iskorak u pružanju taksi usluga, a prvu vožnju ćemo odvesti u petak – istaknuo je Vladimir Minovski na konferenciji za novinare. Cammeo, naime, svoj »hrvatski« taksi prijevoz obavlja u Zagrebu, Rijeci, Osijeku, Bjelovaru, Čakovcu, Varaždinu, Šibeniku, Koprivnici, Vukovaru i Vinkovcima.

Cammeo Grupa svoju slovensku priču započinje s gotovo 60 vozila koja udovoljavaju najvišim ekološkim i sigurnosnim standardima, stoji u priopćenju u kojem se ističe i kako je Cammeo promijenio životne navike i postao dio svakodnevice u Hrvatskoj, te da isti cilj imaju i na slovenskom tržištu.

Ukupna vrijednost ove investicije je pet milijuna eura, njome će se osigurati gotovo 220 radnih mjesta u prvoj godini poslovanja. Nakon Ljubljane, svoja će taksi vozila Cammeo dovesti i u Maribor, Celje i Kopar, stoji u prioćenju koje potpisuje Marko Župa. 

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka


Promo
Uspjeh kampanje  #budiZvijezdapomoziDown